6-7 Nisan tarihlerinde yapılan Acık Oğretim Lisesi (AOL) 2. donem sınavlarının geride kalmasının ardından sınav sonucları merakla bekleniyor. Peki, Acık lise sınav sonucları ne zaman acıklanacak? AOL sonuc tarihi belli oldu mu?

Acık Oğretim Lisesi’nde (AOL), 2. donem sınav sonucları icin heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duzenlenen 6-7 Nisan tarihlerinde AOL sınavına giren oğrencilerin merak ettiği sınav sonucları ile ilgili net tarih acıklandı. İşte, acık lise sınav sonuclarının acıklanacağı tarih…

AOL SINAV SONUCLARI NE ZAMAN ACIKLANACAK?

MEB tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde Turkiye genelinde gercekleştirilen sınavların ardından oğrenciler, MEB’in yapacağı acıklamaya kilitlenmişti. Bakanlık, resmi iş takvimi aracılığıyla 2. donem sınav sonuclarının acıklanacağı tarihi 30 Nisan olarak duyurdu.

AOL 3.DONEM KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Acıktan lise okuyan oğrenciler, sınavlara girebilmek icin Kayıt Yenileyerek ders secimi yapmak zorundadırlar. Kayıt Yenileme tarihleri, Acık Oğretim Lisesi Mudurluğu tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanır.

Kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ise, il ve İlcelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Mudurlukleri aracılığıyla yapılmaktadır.

Toplamda 3 donem olarak tamamlanan 2018-2019 eğitim oğretimin doneminin 3. donem kayıt işlemi, 02-14 Mayıs tarihlerinde gercekleştirilecek. Ders secme ekranı ise 2 Mayıs tarihinde erişime acılacak.

AOL SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU

Sonraki sınavın giriş yerleri ise 3 Temmuz tarihinde goruntulenebilecek.Oğrenciler, kayıt yenileme ve ders secme işlemlerini yaptığı 3. donem sınavlarına 6-7 Temmuz tarihlerinde girecek. Bu sınavın sonucları ise 1 Ağustos’ta yayımlanacak.

aol, acık lise, acık oğretim lisesi, aol sınavları, sınav, lise, acık