zararlarını acıklayacam.

imam hatip lisesinin yararı:eğer imam hatipe isteyerek gidersen okul bitince 1 yıl kadar falan kuran arapca falan gorursun sonra imam olabilirsin genc yaşta senin dini inancına kalmış.eğer imam olmak istemiyorum dersen hukuk fakultesine gidebilirsin rahatca
ZARARI:kız arkadaşın hic olmayacaktır lisede 4 sene boyunca erkek arkadaşlarınla vakit gecirirsin sevgili falan yapma hic yok gercekten ortaokuldaki kız arkadaşlarınla konuş falan onları ayarla
TEKNİK VE ENDUSTRİ LİSESİNİN YARARIek yararı yok ama biraz calışırsan sınıfı rahatlıkta gecersin hocalarda pek bırakmaz sizi okuldan gitsinde kurtulalım diye sınıfı gecirirler sizi emin olun ama elektrik/elektronik bolumu okudunuz okul bitti imam hatipdeki gibi direk iş sahibi olamassın meslek lisesine gidenler bilir okudugu bolum ile hicbirsey bilmiyordur genelde
TEKNİK VE ENDUSTRİ LİSESİNİN ZARARI:kız arkadaşınız yine pek olmaz makine bolumunde falan kızmı olur teknik cizim falan oyle bolumler varsa olabilir
SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN YARARI:genelde kızlarla doludur rahatca sevgili yapabilirsin.maket insanlar falan var onlara ilkyardım falan yapıyorsun hocaların yanında zevkli olur buyuk ihtimalle lise bitince ilkyardım ekibinde yanı ambulanslarda calısabilirsin
SAĞLIK MESLEK LİSENİN ZARARIersleri Ağırdır biraz
SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN YARARLARI:kuvvetli bir ezber gerektiren lise genelde sozeli iyi olanlar kazanıp gider lise bitince hukuk fakultesine rahatca gidebilirsin hukuk fakultesindede ezber yapacagın icin sevgiliyi yine rahat yapabilirsin
SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİN ZARARLARI:ezberin kuvvetli deyilse durumun pek iyi olmaz

ARKADAŞLAR UZUN OLDU AMA OZET GECEREK ANLATTIM