2. Gradient Toolu secin (Klavyeden G)

Ve yukarıdaki Tool Optionstan renklerin uzerine tıklayın Gradient ozelliklerini acın.
3. Aşağıdaki gibi renkleri istediğinize gore ayarlayın ben bunları sectim.
4. Ve Gradienti uygulayın. Yonu size gore değişir tabi.

Gorunum yukarıdaki resim gibidir.
5. Şimdi Userbarda kullanacağınız resmi secin bilgisayarınızdan ve fotoşopla acın.

6. Resimde gorduğunuz uzere iki tane belgemiz var artık.

7. Resim belgesinde Ctrl A ile secim işlemini yapıyoruz.

8. Ctrl C ile kopyalıyoruz secimi. Ve userbar belgemize gecip Ctrl V ile yapıştırıyoruz. Gorunum aşağıdaki gibidir.

9. Yeni bir layer (katman) oluştu. Resimimizin katmanı. Secerek Ctrl T ye basıyoruz ve Free Transformu etkinleştiriyoruz. Dilediğiniz gibi Buyutun Kucultun dondurun.

Benim ayarlarım yukarıdaki gibidir.
10. Bu işlem bittikten sonra sıra geldi carpraz cizgilere (yapmak zorunda değilsiniz).
11. Bunun icin Ctrl N ile yeni bir dokuman yaratıyoruz ve boyutlarını 6x6 olarak belirliyoruz. Aşağıdaki gorduğunuz gibi cok kucuk oldu.

12. Şimdi Zoom toolu secin (Klavyeden Z) ve dokumanı calışabileceğiniz gorunum rahatlığına gelene kadar buyutun.

Kırmızı cercevenin icinde gorduğunuz gibi ben %1600 buyuttum. (Kormuyum neyim)
13. Pencil Tool u secin ve aşağıdaki gorunumu elde edin.

Bunu kolay yoldan da elde edebilirsiniz. Alt koşeye birkez tıklayın. sonra Shift tuşu başılı iken en ust sağ koşeye tıklayın bu şekilde otomatik olarak ortadakiler de tamamlanmış olur.
14. Edit-->Define Pattern menusunden pattern haline getirin.

Oke Basın işlem tamamdır.
15. Şimdi tekrar userbar belgemize donelim. Shift F5 ile Fill Menusune gelin.

Yukarıda gorduğunuz ayarları yapın.OK e basın.

Yukarıda gorduğunuz gibi carpraz cizgilerimizde cıktı. Eğer bu gorunumu elde edemiyorsanız Shift F5 işlemini bakcground layerına yaptığınızdan emin olunuz.
16. Şimdi Sıra geldi yazımızı yazmaya. Bunun icin genellikle kullanılan yazı tipi VISITOR dur. eğer elinizde yoksa aşağıdaki download duğmesine tıklayın ve indirin. indirdiğiniz rar dosyasını acın ve icindeki ttf uzantılı dosyayı C:WindowsFonts klasorune kopyalayın.
http://www.**************/files/room10/253142/visitor.zip