Ben her okuL ogrencısı gıbı bu persembe lıseye basladım ve gıttımde gordumkı keske zamanında calısıp adam gıbı bı yer tuttursaymısım ınsan bazı seylerı gec anlıyor.ben ortaokulda kavgacı bır tipdım kımse ole kolay kolay dalasamaz laf atamazdı yanı okulun reisi gibi biseydık ve sonra bızım tayfayla kavga ettik kustuk sora barıstık fln bısey oldu ama ben bunlarla gene fazla takılmamaya basladım Ve sonra pc oyunlarına saldım bi yandan cs bi yanda KO derken ıyıce a sosyal oldum sımdı okula basladım orta okulda mekanını basıp dovdugum kısılerın hepsı bıze laf carpıp bıseyler yapıyor ben ıse sadece bakıcak yuzumuz slm verıcek hatrımız olsun dıe bısey demıyorum ve bole ezıklenmıs gıbı oluyorum okulda ruh gıbı tek basıma gıdıp dolanıyorum 2-3 cocuk var ama nasıl anlatsam onlarda bnm kafadan deıl ıyıce cocuk tıplı liseye gecmis ama gorsen ilk okul 1 sanarsın Ve tek basıma dolanmakdan gına geldı ınsanlarla konusurken kendımı bı garıp hıssedıyorum nasıl anlatsam bılemıyorum mesela eskı arklarla bırlıkde geldımızde cok rahat konusyorum cok guzel oluo ama yenı bırıyle konusunca cok soguk oluyorum bı turlu konusamıyorum ve mekandan uzaklasıyorum bu sorunuma nasıl bı cozum bulamılırım mesela sınıfdan bırıne nasıl yaklasa bılırım en basıdinden yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım