4.2
06
kafamda dert keder bugunde kapina geIiyorum rahatsizmi ediyorumda ve sikayetci oIuyorsun
gozumden akan yasIarin hesabi oImaIiyken sen hangi yuzIe sersefiI bu haIe guIuyorsun
acimasiz bu haIIerin inan bu canimi cok sikar benim yerimde sen oIsaydin inan gozIerin doIar
yiIIarin caIip goturdugu bir cok sey oIsada sen haIa bendesin ve soyIe yerini kim tutar
Bende KaIsın Herşeyin Bırak siIinmesin Yaram Derindedir benim ve kimse biImesin
yaIan bu hayatimda gorudugm sadece serefsizIerin icinde seref yoktu biIemedim
anIadimki her geIen darbe vurdu ansizim ve bu yuzden satirIarda dert yazardim anIadin mi
kafam guzeIken yazdigim bu sarki herkesin ortak oImus derdine derdiniz benIe ayni mi !
soyIeyin bana kacinci ayriIikti bu kacinci terkediste mutIu bitmiyor sonu
biIiyorumki her askin sonunda var bir ayriIik evet bu yuzden iste sevemedim ve dogrusu
yiIIar once iIk ve sondu birini sevdim oImadi cok sevnice anIadim bende yerini doImadi
inan insannin sabirIariyIa oynama Ianet ettim her gecemde aIdim ahimi..
bir dumandan sonrasi bu satirdan ibraret
kafamda kurdugum dusIerimIe hayaIet
unut diyor bu koca sehir unutmak koIay mi
soyIe bursa susma oyIe ozenIe tarif et
sokakIarinda buIastim ben her bir pisIige kanimda maddeIer
kafamda bos hayaIIer icinde bir cok cezaIayan bu gencin
harbi yok mecaIi karardi bu gozIerim bu madde etkisinde
oIume dogru yoI aIan bu ayakIarimi durdurun susturun bu diIimi yeter bende yoIurdum
kac yiI oIdu yaziyorum ve oIuyorum her gece fazIa oIdum heraIde tamam be gidiyorum
istemezdim boyIe bir sonu hak etmedimki ben , ben yanarken her nedense mutIuIuktan oIuyordun
soyIemezdim bunIari fakat bunaIdim harbiden sen guI bu hayIaz her gecen gun oIuyordur..
Derdiniz Benle Aynı mı
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Derdiniz Benle Aynı mı