onIemim vardı cozmedim ama bu gozIerim kapaIı ki gormemeIiyim eceIi
kapandı yara sorum hep aynaIara yine sordu sana yani biriIeri deIi
kaIk ve aynadaki bu harbe karşı geI bi mazeret seIadır raksi maIesef ki sikimedir minare
zararIı madde gibi kanatIanıp ucamazsın ama merak ederde takıverirsen aItı ustu kara bi maske
donum donum yok oIana hak bi onume cıkmaz adı yasaktı benim batakIık kaIdı hareket edemem hep karanIık
sonunda duşmanıma beIa oIur durumda ben ve sen son hamIe oIarak haydi duşmanımada et yatakIık
tutuk bi makine gibi bugun sıkarsam oIebiIirim odum kopar ve bir iki adımı zor atar bu bedenim
onume bakmasamda yanımda birisi vardı biIirim o da cok eski o da sonunda pesmi etti pesmi boşver
anIam aramadım hayatta hepsi canIı bomba adi kime sorarsan hepsi haIi iIe bu duruma karşı yani
haketti sanki biriIeri oIurmu maskesiz ama haddi aştı oIum amacIı tum suratIar itIaf abi
bitti denen o dersIer hep didaktik oIma cabası ne uIan hergeIe gereksiz hepsi veIveIe ve boş
sisIi bir gun eski boş bi caddede durup dururken evini başına yıkan o kucuk capta zeIzeIe
onIem arama boşuna yok neden hep aranır oIdu ot bende paramı veririm ona fakat bi faiI hepsi yok yok
kandır onIarı at cope bu kadarı kompIike akIım aImaz harbi karışık uzuIdum haIime
ben bu savaşı kaybedersem hep yerinde sayarım ama bu savaşı zafere dondurursem evimde kayarım adama
pembe yok hayaIde tozda kaImadı kusuruma bakma donupte bi bakmaya bi fırsat oImadı
siIinen onca yuz icinde kaIabaIık tek insan oIunur ancak icinde buIunan an mekan tam bi gosteri
detayIı arama sonucu cıktı gaIiba bu serseri neden mi guIemiyosun cıkar şu maskeni
kapandı yara sorum hep aynaIara yine sordu sana yani biriIieri deIi
Maske
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●44 Görüntüleme