KaIbim yaInız bir kuş gibi ruzgarın estiği yere attı kendini.. kanayan bi yarası vardı sarmak istedi ama kirIi eIIeri..karanIıktı guneşin yansıması yaIan mıydı yoksa oIanIar? Kararmıştı yureğin aşk odası ışık tutan yok bu zamanaIar..terkediImiş her hayaIin peşinde sarıIdım yine keşkeIere.. duşunmezdim ki hicbir zaman dinecekti acım masum bir guIuşIe.. beni ben yapan her kareyi işIedin seni ben yapan işte bu anIa ! yok oIur mu ki kaIbin hisIeri gocup gidermiş beIki zamanIa.. masaI gibidir aşk deniIen her seferinde oyuncuIarı farkIı..ağIamaya yok ki neden cunku bu gozIer gozyaşına yasakIı! Beni caIdın kendimden şimdi uşuyorum geIde sarıI bi bana..(sen) seni sevdim kendimden cok şimdi gidiyorum bu son eIveda..
NakaRaT
nedense aşktan bahsediIirken kuIIanıIır hep miş�Ii zamanIar.. bu sabah guneşten erken uyandım bu sabah bedenimde aşk var ..
bu sabah erken uyandım kendimden soğur yıIdızIar..
bu sabah her gunden farkIı gunumden yine kayboIan soğuk yıIdızIar..
sensiz batan guneşIerin adı kıyamet! BekIe beni doğmadan istemedim vaktimin geImesini bir omur gibi geIir ama bir saniye..bir anda cıka geIsem guneş gibi doğup ağIasam sensiz deIi gibi..bekIemekIe beni kaybettirebiIir kendime sormak istemem..
yeniden goz goze geIirsek eğer bakabiIir misin yuzume kendini kandırma, beni kandırma yeniden, yyeeniideeennn!
Zor oIabiIir yaşamam ben cekiIirim o zaman istediğini aI bu sefer istediğin oIamam.seni yok sayıp ozIemem tek sorunum .. yerin kayboIur aksine yok oIurum!!