Okulumuz İstanbul’un guzide bir semti olan Bostancı’da eğitime gonul vermiş işadamlarımızdan Hayrullah Kefoğlu tarafından yaptırılmıştır. Adını kurucusundan alan lisemiz 1986–1987 oğretim yılında 410 oğrenci, 16 oğretmen, 2 memur, 2 hizmetli ile oğretime başlamıştır.

Okulumuz konum itibarıyla Bostancı iskelesi ve İDO ne 200m, tren istasyonuna 100m merkezi otobus duraklarına 50m, ve minibus durağına 30m mesafede olup Bostancı’nın merkezindedir. Bu nedenle ulaşım bakımından en avantajlı okul durumundadır.

Oğrenci taleplerine karşılık vermek amacıyla 1989 yazında okulumuza bir kat daha ilave edilerek derslik sayısı arttırılmıştır.

Okulumuz 1994–1995 oğretim yılından itibaren Yabancı Dil Ağırlıklı Lise programına gecmiştir. 2002 yılında, okul koruma derneğinin onculuğunde başlatılan spor salonu ve sosyal aktiviteleri alanlarını iceren kompleks faaliyete girmiştir.

2005–2006 Oğretim yılında Anadolu Lisesi statusu kazanmıştır.

2007–2008 Oğretim yılında okulumuz, 3 idareci, 37 oğretmen, 2 memur ve 5 hizmetli ile 525 oğrenciye eğitim oğretim hizmeti vermektedir. Okulumuzda 19 derslik, Muzik odası, Resim atolyesi, Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuarları ve Matematik Odası, Satranc Odası, Kutuphane ve Rehberlik Servisi Odası mevcuttur. Kapalı spor salonumuzun yanında yapılan ek binada, 2006 yılından itibaren bir yemekhane ve ek binanın ust katına bilgisayar donanımlı modern bir kutuphane hizmete gecirilmiştir.

Okulumuzda değerli velilerimizin katkılarıyla; geleceğin buyuklerini yetiştirmede her turlu olanağı kullanan oğretmenlerimizin gayretleriyle, geleceğe guven dolu adımlarla yuruyen genclerimizle; daha iyiyi, daha guzeli ve daha cok başarıyı amaclayarak ilerliyoruz.
okulun eğitimi nasıl şimdi sıra sizdeee