ÝFADESÝNÝN ARDINDAN TUTUKLANDI
Ege A. savcýlýktaki ifadesinin ardýndan sevk edildiði Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliði’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ege A.’nýn savcýlýktaki ifadesi ortaya çýktý.

Ýlginizi Çekebilir"YANIMA GELÝNCE KENDÝMÝ KORUMAK AMACIYLA YUMRUK ATTIM"
Ege A., savcýlýk ifadesinde Yýldýz Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliði son sýnýf öðrencisi olduðunu söyleyerek, “Benim babam emekli binbaþýdýr ve ben de milliyetçi duygularla yetiþtirildim. Geçtiðimiz günlerde Suudi Arabistan tarafýndan ülkemizin kurucu liderinin fotoðrafý mesele edilerek ülkemiz aleyhine uygulama yapýlmasý, yaþanan terör saldýrýlarý sonucunda 12 askerimizin þehit edilmesinden sonra ben de bir Türk vatandaþýndan Türk bayraðý taþýmasýný beklerken karþýmdan gelen yeþil üzerine Arapça yazýlý bayrak taþýyan kiþiye, ‘sen Türk deðil misin, hassas zamanlardayýz’ dedim. Kendisi de bana ‘istediðimi taþýrým’ dedi. Aramýzda bir itiþme oldu. Kendisi yanýma gelince bende kendimi korumak amacýyla yumruk attým. Sözlü olarak uyarmam gerekirdi. Olay nedeniyle piþmaným. Ben herhangi bir ulusa yönelik aþaðýlayýcý bir söz söylemedim. Sadece Türk vatandaþý olduðunu tahmin ettiðim kiþiyi uyarmak istedim. Olaydan sonra etraftan tanýmadýðým bir kiþi de bana vurdu. Bana vuran kiþiden de þikayetçiyim" dedi.
Filistin'e destek yürüyüþü! Ýnsan zinciri oluþtu