'Ermenileri istismar edip güvensizliğe mahkum ettiler'
Kıbrıs Türkü'nün ambargolarla haklı davalarla döndürmeye çalışanlar, Kafkasya'da başka emeller peşinde. Ermenistan'ı yıllarca kışkırtarak bu coğrafyada yaşayan insanların acıları üzerinden kendilerine rant devşirenler en büyük zararı Ermenilere verdiler. Ermenileri istismar edip güvensizliğe mahkum ettiler. Ermeni halkı ve yöneticilerinin güvenliği komşuları ile barışta aramaları daha doğru olacaktır. Batılı ülkeler tarafından gönderilen hiçbir silah, kalıcı barışın yerini tutamaz. Buradan bir kez daha Ermenistan'a Azerbaycan'ın uzattığı barış elini tutması çağrısında bulunuyorum.
55 milyon dolarlık fon vurgununda şok itiraf! 'Bu insanların aza tamah etmemeleri beni bu hale getirdi'Togg üretimi ve satışa başlaması ile kendi markamız ile küresel rekabetteki yerimizi aldık. Türk araba yapamaz diyenleri, fabrikada üretim bandı yok diyenleri, bundan 60 yıl önce devrim otomobili projesini garaja mahkum eden zihniyeti hüsrana uğrattık. Bunun fabrikası nerede diyerek akıllarınca dalga geçtikleri Togg 12 binden fazla satış yaptı. Kocaeli'den Rize'ye geçtik. Rize'de bakanlıklarımız ve belediyelerimizin tamamladığı eser ve projelerin resmi açılışlarını gerçekleştirdik. 36,7 km uzunluğundaki Ayder yolunun temelini de bu vesile ile açtık. Karadeniz bölgemize hayırlı olsun.
Meteoroloji duyurdu! İstanbul dahil pek çok ilde kar uyarısı