Seda Sayan, geçtiðimiz günlerde oyuncu Demet Özdemir ile Etiler'de bir mekanda bir araya gelmiþ, beþ saat boyunca sohbetin ardýndan basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlamýþtý. Ünlü sanatçý, "Sosyal medya takip ettiðiniz herkesi çýkarttýnýz. Özellikle Safiye Soyman'ý çýkartmanýz çok konuþuldu. Bir tek oðlunuzu ve eþinizi takip etmeye baþladýnýz. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanýt vermiþti.

TOPU SOSYAL MEDYA YÖNETÝCÝSÝNE ATTI

Alýntý MetniSafiye Soyman: Aldattýðýný bana hissettirmiyorsa yapsýn"TAKÝPTEN ÇIKTIÐI ÝÇÝN ÜZÜLDÜM"

Safiye Soyman ise "Seda benim bacým. Her gün üç kez görüntülü konuþuyoruz. Gülþah Saraçoðlu bir sosyal medyacý bulmuþ. Yeni trend bu. Ebru Gündeþ, Sibel Can, Hadise. Hande Yener de yapmýþ. Saygý duyuyorum. Demek ki öyle uygun gördü. 'Memnun musunuz?' derseniz, hiç memnun deðilim. Çýkardýðý için tabii ki üzüldük" demiþti.

EVÝYLE GÜNDEME GELDÝ

Safiye Soyman, oturduðu saray yavrusu eviyle yeniden gündem oldu. Geçtiðimiz aylarda YouTube hesabýnda boðaz gören evini paylaþan ünlü þarkýcýnýn evi, sosyal medya kullanýcýlarý tarafýndan etkileyici olarak nitelendirildi.

"RAHAT ETMEYÝ SEVÝYORUM"

Ýstanbul, Ankara ve Bodrum'da evi bulunan Soyman, yaptýðý açýklamada "Ýþlerim aðýrlýklý olarak bu bölgelerde, rahat etmeyi seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Ev eþyalarýnda aðýr bir tarz tercih eden Soyman'ýn paylaþýmýna çok sayýda yorum ve beðeni geldi.

Faik Öztürk kýrdý geçirdi: Araya minder alabilir miyiz?