LGS sınavlarının acıklanmasının ardından herkes gozunu sınav birincisine cevirmişti. 1 Haziran 2019 da yapılan LGS sınav sonucları acıklandı. Gelen son dakika haberine gore 1 milyon 29 bin 555 oğrencinin girdiği LGS sınavında birinci Bursa’dan cıktı. İşte Bursalı Ozge'nin buyuk başarısı...
Kukurtlu Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu (KTSO) oğrencisi Ozge Guler, LGS'de sorulan 90 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puanla birinci oldu.
Bursa'nın seckin devlet okullarından Kukurtlu Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Ortaokulu oğrencilerinden Ozge Guler, LGS'de kazandığı bu buyuk başarıyla hem okulunun hem de Bursa'nın gururu oldu. Ortaokulu da birincilikle bitiren başarılı oğrenci, Okul Muduru Ramazan Yuruk tarafından verilen bir plaketle odullendirilmişti.
Kazandığı birinciliğin ardından, sınava cok iyi calıştığını belirten Ozge Guler, kendisini en iyi şekilde yetiştiren oğretmenlerine, her zaman destek olan okul yonetimine ve ailesine teşekkur etti.
KUKURTLU'NUN PRESTİJİ GİDEREK ARTIYOR
Hicbir başarının tesaduf olmadığını ve gurur duydukları oğrencileri Ozge'nin bu başarı icin oldukca disiplinli ve ozverili calıştığını dile getiren KTSO Ortaokulu Muduru Ramazan Yuruk, "KTSO olarak oğrencilerimizin hayatın her alanında başarıya ulaşmaları icin calışıyoruz. Biz eğitim hayatları boyunca oğrencilerimizin yeteneklerine gore yonlendirme yaparak; hem derslerinde, hem sosyal hayatta, hem de sportif branşlarda kendilerini ispatlayacak imkanlar sunuyoruz. Ozguveni artan cocuklarımız da başarılarıyla bizim goğsumuzu kabartıyorlar. Kukurtlu'de oğrenci olmak ayrıcalıktır" dedi.
Kaynak
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- LGS Turkiye birincisi devlet okulundan