arkadaslar size yararlı bilgiler verecegimi dusunuyorum en azından tecrubelerimden yararlanarak...Yararlı olursam ne mutlu bana ilk olarak
*Duz liseye giderken ilk gun kendinizden nefret edecek arkadaslar olacaktır ben nası bu liseye geldim diye kufur edecekler kendi kendilerine sona gidip mudur'un konusmalarını duyduktan sonra bide ona kufur edecek,sona iki tane kıl adam size orda bagırıp orda oyle dik dik durmayın diyecek gecin sıranıza sizde cevap vermeyin elinizi onunuze koyun tamam diyin hafif basınızı egerek,yoksa yersiniz iyi 1 tane tokatı.

*Ondan sonra yolda anadoluyu kazanan tipler gorursunuz ister istemez kıskanırsınız ama artık kıskanmayın hepiniz esitsiniz kim calısırsa o basarılı yani duz lisedekiler daha avantajlı ders notları o kdr sıkı deil hocayla aranızı kek tutun 0 olsa bile gecirir sizi.
*Bide liseye gidersiniz sevdiginiz arkadaslarınızı gorduunuz zaman ister istemez sevinirsiniz bide calıskansa vaybe buda bu liseye gelmiş dersiniz.Ve egonuzu tatmin edersiniz.
*Sonada tanısma toreni olur sınıfta hocalar kıl kıl sorular sorar oturmanıza bahane yapar,oyle durma der sende karsılık verme hemen hic ses cıkarmadan durumunu duzelt ve cvp verme hocaya ilk gunden gozune batarsan yandın
*Ve ilk tenefus olur cıkmassın dısarı ıcınden dusunursun sımdı ahmet,mehmet ne guzel su lisede ben bu a...... lisesindeyim dersin.Sona ust sınıflardan dayı kesimli adamlar gelir sınıftaki kızları keser sizede bakar sen bakma daha dorusu takma onları
*Sona icinden dunya yalan dersin cıkarsın dısarı bi arkadasını gorur takılırsın peşine gezersiniz okulu size tip tip bakan dayılar olur oyle onların gozlerinin icine bakmayın merdivenden cıkarken veya inerken celme takmaya kalkısan olur dusurucu darbeler deildir bunlar,arkana bakarsın devam et derler ses cıkarma sona bi tane daha yaptımı tavrını koy ortaya bidaha da yapamazlar
*Ve oyle oyle diyene kdr alısırsın liseye birsuru arkadasın ve cevren olur anadolu liselerine oranla calısırsanda cok goze gırersın duz lisede cunku anadolu liselerindekiler hepsi calıskan goze gıren ogrenci o kdr yok burda bıraz calıs tşk alacak seviyeye gel hocaların vazgecilmezi olursun...
*Ve sonra lise'de sona yaklasırken anadoluda arkadaslarını gorursun kendi okullarını sevmediklerini soyluyen yada hocalarını begenmediklerini soyleyen tipler gorursun,ister istemez moralın bıraz yerine gelir
*Ve sonlarına dogruda oyle bi seversinki liseye kopamayacak kdr okulların hic kapanmamasını istersin hatta aranızda dier arkadaslarınıza hic sınava girmeyin direkt bu liseye bile gelin dersiniz ve inanılmaz guzel bir ortam kurarsınız her hafta halısaha macı vs.Aklı ergin kişilerle saf olmayan kişilerle cok guzel bi lise hayatı gecirirsiniz ve buyudugunuz zaman herzaman o ozlem dolu gunler gozunuzun onune gelir,
*Yani WelasılKelam duz liseye gidiyorsunuz diye uzulmeyin bunu iddaa ediyorum duz lise tum liselerden guzeldir,dinlersen egitimide harikadır hocanın gozunede girersen tek sana anlatır hoca senle ilginenir sozlu notun 100 dur
* Faydalı olabildiysem ne mutlu bana Soylediklerimi iyi analiz edin ben boyle yasadım ve suan boyle yasıyolar.
*Not:Alıntı Deildir Tamamen Kendi Bilgilerimle Yazmıs Bulunmaktayım