Samsung Turkiye Genel Muduru CS Lee, GSM sektorundeki olumsuz havaya karşın dokunmatik telefonları agresif şekilde pazara sunmaya devam edeceklerini soyledi. Dokunmatik telefonların zor durumdaki pazara hareket getireceğini anlatan Lee, “Dokunmatik telefonlar iyileşme surecinde ana faktorlerden biri olacak” dedi
Samsung Electronics, yeni dokunmatik telefonu Jèt’i Londra, Singapur ve Dubai’de aynı anda yaptığı uc boyutlu organizasyonla tanıttı. Tanıtım cercevesinde şirketin Turkiye’deki faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi veren Samsung Turkiye Genel Muduru CS Lee, dunya genelinde GSM sektorunde yaşanan olumsuz havaya karşın dokunmatik telefonları agresif şekilde pazara sunmaya devam edeceklerini soyledi.
En yeni trendleri temsil eden dokunmatik telefonların son teknoloji ve tasarımlarıyla zor durumdaki pazara hareket getireceğini vurgulayan CS Lee, dokunmatik telefonların pazarın yeniden canlanmasına yardım edeceğini ifade etti. Lee, “Şu anda sektorde iyileşme goruluyor talep acısından. Yeni pazara sunduğumuz dokunmatik telefon Star cok ilgi gordu. Bu tarz urunlerin sektorun olumsuz ortamdan kurtulmasını sağlayacağına inanıyorum. Dokunmatik telefonlar iyileşme surecinde ana faktorlerden biri olacak” dedi.
Dokunmatik cepler krizin aşılmasını kolaylaştıracak
Ansiklopedi0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ansiklopedi
- Dokunmatik cepler krizin aşılmasını kolaylaştıracak