Cop adam bile cizemiyorum diyenler: Uzulmenize gerek yok, bu bedava yazılım sizi ressam yapacak...
Pek coğumuz sanatsal bir yeteneğimiz olmasını isterdik ama ne yazık ki, herkes o kadar şanslı olmayabiliyor. Fakat teknoloji sayesinde artık "eli fare tutan" herkes sanatsal calışmalar ortaya cıkartabiliyor. LiveBrush adlı ucretsiz bir yazılım da "Cin Ali bile cizemeyenler"in icindeki saklı cevherin ortaya cıkmasına yardımcı oluyor.
İki farklı surumu bulunan LiveBrush'ı ucretsiz kullanmayı tercih edenler, ucretli surumle hemen hemen aynı ozelliklere sahip olabiliyorlar. İki surum en buyuk fark ise 10 dolarlık ucreti odeyenlerin calışmalarını vektorel dosya turlerinde kaydedebiliyor olmaları. Ucretsiz surum kullanıcıları ise PNG ile yetinmek zorundalar.
LiveBrush'un son derece basit ara birimi sayesinde her seviyeden kullanıcı zorlanmadan program ile calışmalarını gercekleştirebiliyor. Programın sunduğu farklı cizim ozelliklerinin yanı sıra, cizim sonrası icin gelişmiş duzenleme ozellikleri de bulunuyor.
Bedava ve cok yetenekli
Ansiklopedi0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ansiklopedi
- Bedava ve cok yetenekli