Twitter hesabýndan açýklama yapan Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca, "ÞANLIURFA Balýklýgöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli erkek hemþire arkadaþýmýza þiddet uygulayan, önce hakkýnda tutuksuz yargýlama kararý verilen saldýrgan hakkýnda, savcýlýðýn TUTUKLU YARGILAMA talebi üzerine bu yönde karar çýkmýþtýr. Þu an firari olan saldýrgan aranmaktadýr. En kýsa zamanda cezasýný çekmeye baþlayacaðýna inanýyoruz." dedi.

Eþine iðne yapan hemþireye dehþeti yaþatmýþtý! Yeni geliþmeNE OLMUÞTU?

Olay, 6 Ekim'de Balýklýgöl Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Ýddiaya göre; rahatsýzlanan kadýn hastaya, acil serviste görevli erkek hemþire Mehmet Þah Bilge iðne yaptý. Bu sýrada çýkan tartýþmada Kadir Fatih S., erkek hemþirenin yüzüne yumruk attý.

Erkek hemþire yere yýðýlýrken, saldýrgan gözaltýna alýndý. Burnu kýrýlan Mehmet Þah Bilge ise tedaviye alýndý.

'PERDENÝN DIÞINA ÇIKARMAM ZORUNA MI GÝTTÝ'

Emniyetteki ifadesinde, piþman olduðunu belirten Kadir Fatih S., "Eþim iðnesinin yapýlmasý için perde ile dizayn edilen alandaki yataða uzandý. Bu sýrada içeriye erkek hemþire geldi ve benden perdenin dýþýna çýkmamý istedi. Ben de çýktým, iðne yapýldýktan sonra hemþire bana bakarak, 'Seni perdenin dýþýna çýkarmam zoruna mý gitti?' dedi. Bu söz üzerine kendimi kaybederek, ona saldýrdým. Hem eþimin hastalýðý hem de hemþirenin o sözleri yüzünden kendimi kaybettim. Yaþanan bu olaydan dolayý piþmaným" dedi.

Ýþlemleri sonrasý adliyeye sevk edilen Kadir Fatih S. adli kontrol þartýyla serbest býrakýlmýþtý.