Papara.com yeni tasarımına gecti ve Papara Card adlı kartını piyasaya surdu.

Bu konuda ne duşunuyorsunuz?
Uzun bir sure once PayPal ceşitli nedenlerden dolayı Turkiye ’de hizmet vermeyi bitirdi.
18 yaşında olmayan herkes Ininal karta gecmek zorunda kaldı. Tabii 18 yaşın uzerindeki aile bireyleri adlarına banka kartları veya Encard (Enpara kart) actırdı. Ininal ’in aylık ucretini 2 TL ’ye cıkarması da farklı kartlara gecme ihtiyacını iyice arttırdı.

Papara ’da bugun Papara Card ’ı piyasaya surdu. 13 yaşından buyuk herkes bu kartı alabiliyor. İnternet uzerinden 10 TL gibi bir ucretle bu karta sahip olabiliyorsunuz. Belki ilerleyen zamanda aynı Ininal gibi ceşitli yerlerde de satılmaya başlar. Ama o gune kadar internetten sipariş vermek zorundasınız.

Yaş sınırı duşuk olan ve Ininal ile rekabet edebilecek bir kartın da ortaya cıkmış olması bizi olumlu yonde etkileyecek gibi duruyor.
Papara vs Ininal

Yaş Sınırı

Ininal kart ve Papara Card ’ı kullanabilmeniz icin 13 yaş ve ustunde olmanız yeterlidir.
Kart Ucreti

Ininal kartı alabilmek icin 5 TL odemelisiniz. Papara Card ’ı alabilmek icin 10 TL odemeniz gerekli.
Aylık Ucret

Ininal kartın aylık ucreti 2 TL ’dir. Papara Card ’ın aylık ucreti 1 TL ’dir. İki kartta da para yuklu olmadıkca aylık ucret alınmıyor.
Para Yukleme

Papara Card ’a her ATM ’den ucretsiz bir şekilde para yukleyebilirsiniz. Ininal ’a belirli yerlerden farklı ucretler karşılığı para yuklersiniz.
Mobil Uygulama

İki kartında mobil uygulaması mevcuttur.
Nerelerde Gecer? Gecerliliği Nedir?

İki kartı da Mastercard gecen her yerde kullanabilirsiniz. Yani neredeyse her yerde kullanabilirsiniz.
Havale/EFT Yapabilir Miyim?

Papara Card ’da EFT/Havale mevcutken Ininal kartta mevcut değildir.
Para Cekebilir Miyim?

Ininal kartta para cekmek mumkun değil. Ama Papara Card ’dan para cekebilirsiniz.
Para Gonderme

Ininal karttan Ininal karta, Papara Card ’dan Papara Card ’a para gonderebilirsiniz.

---------------------------------------------
Şahsi olarak dun Halkbank Atm aracılığıyla 10 TL Papara hesabıma yatırdım. Daha onceden de Papara'yı kullanmışlığım vardı. Para 1 saat icinde hesabıma yatmayınca muşteri hizmetlerini arayıp 5 dk icinde sorunumu cozdum ve siparişi verdim guzel bir karta benziyor.

Kaaynak: ulassoyvural
Genişletmek icin tıkla...