Aradığım odeme yonteminin Turkiye'de zor olduğunun farkındayım fakat anlatacağıma benzer birkac odeme yontemi gorduğum icin bu konuyu acıyorum boş ve troll yorumlarda bulunmayın lutfen.
Belki bileniniz vardır, Klarna ile odeme yontemi bazı ulkelerde var ama maalesef ulkemizde bu yok. Klarna'nın ise yaptığı şu, herhangi bir siteden odeme yapacağınız zaman Klarna seceneğini secince Klarna onu sizin yerinize oduyor ve daha sonrasında siz Klarna'ya taksitli bir şekilde banka kartı uzerinden odeme yapabiliyorsunuz. Sectiğiniz taksit seceneğine gore fiyatlandırma uzerinden benim aradığımda buna benzer bir odeme yontemi Evkur, Mutluevim gibi sitelerde senetle alışverişte 4000TL olan laptop oluyor size 9000T. Ama banka veya boyle bir odeme sistemi ile calıştığınız zaman bu kadar yuksek faizler eklemiyor. Turkiye'de kullanabileceğimiz buna benzer bir odeme yontemi bileniniz veya bunun mantığında bunun gibi bana yardımcı olabilecek bir odeme yontemini bileniniz varsa yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkurler.