Garanti Bankasından bir hesaba, o karta bağlı bir atm kartına ve internet şubesinde bir sanal karta sahibim. Sanal kartımı yaklaşık 2,5 senedir her internet alışverişimde kullandım. Fakat son bir kac haftadır başıma gelenler daha once hic olmamıştı. İlk habersiz para kesilme olayı Steam Summer Sale sırasında meydana geldi. Kartımda 70 TL kusur para varken 3dolarlık bir oyunu alamadım ve hesabı kontrol ettiğimde sanal kartta 1TL kaldığını gordum. Yapılan son odemelere baktığımda Mayıs ayında Vatan Bilgisayardan almış olduğum bilgisayar parcalarının taksidi gozukuyordu fakat sanal kart nasıl calışır bilirsiniz, alışverişinizi peşin para ile yaparsınız taksit olmaz (paranız peşin kesilir) ama kağıt ustunde taksit gosterilir. Yani vatanbilgisayardan zaten yapmış olduğum bir alışverişten tekrar para cekildi sandım, ta ki bugune kadar. Sanal kart bakiyemin bugun -62'ye duştuğunu gordum, imkansız olduğunu duşunebilirsiniz;

Son harcamalarda işlem yapılmış gozukmuyor. Forumları araştırdım ve sorunun domain sitelerinin otomatik odemelerinden veya steamde kayıtlı bırakılan kredi kart numarasından kaynaklanabileciğini oğrendim. Godaddy'de bulunan sanal kartımı kaldırdım, aynısını steamde de yaptım. Bildiğim kadarıyla başka bir yerde kayıtlı kalmadı sanal kart numaram. Yinede icim rahat değil "Ya yine cekilirse?" diye soruyorum kendime. O yuzden yarın ilk iş Garanti Muşteri hizmetlerini arayarak bilgi almaya calışıcam, bana "işte şu şirket/şahıs" cekmiş diyemezlerse kartımı iptal ettirmeyi duşunuyorum fakat dediğim gibi vatan bilgisayarda devam eden taksitler var(bir kez daha hatırlatayım parası peşin odenmiş sadece kağıt uzerinde devam ediyor taksitler) bunun kartı iptal ettirmeye engel olabileceğini duşunuyorum. Bu konuda sizlerinde değerli goruşlerine ihtiyacım var