Selamunaleykum arkadaşlar. Ben bundan 3 4 yıl once 2019 2020 civarı arkadaştan rcx 527 almıştım. Şimdi de tekrar bisiklet merakına girdim. Kafamda rcx 527'den kalma soru var. Sorum şu: Ben bu bisikletle belli bir hıza ulaştıktan sonra pedal boşa donuyor. Yani hızlanamıyorum bir daha. Veya bayır aşağı giderken boyle oluyor. Sakin bir yolda basıp gitmek istiyorum. Biraz hızlandı mı sanki aynakolda zincir yok oylesine donuyor. Bola donuyor yani. Anlamışsınızdır inşallah. Cok uyuz olmuştum. Bu dağ bisikletlerinde mi boyle? Eğer sadece dağ bisikletlerindeyse dağ bisikleti duşunmeyeceğim. Direkt yol bisikletine yoneleceğim duşunme olarak. Veya bir sorundan dolayı mı boyle yaptı? Bisiklet hakkında sıfır bilgi sahibiyim yani vites neye gore değişir zincir aynakol goruntusu nasıl olmalı? (Capraz zincir vs). Keza bu belli bir hızdan sonda aynakolun boşa donmesi vs. Dediğim gibi bu sadece dağ bisikletlerindeyse yol bisikletine yoneleceğim. Rahatlığa onem vermem bastımı gidecek pedal veya aynakol boşa donmeyecek şekilde ama. Şimdiden teşekkur ederim.