Merhaba bisiklet almak istiyorum ve cok fazla bir bilgim yok. Hem cukurlu, taşlı, engebeli arazide aynı zamanda da şehir icinde, rampalarda, asfalt yolda kullanışlı ve beni cok fazla yormayacak bir bisiklet arıyorum. Butcem 1800TL civarı. Şimdilik şunlara goz atma şansım oldu:
Arama Sonucları | Decathlon Aradığınız kelimeye ait tum sonucları bu sayfadan oğrenebilir, urunlerin detaylarına goz atıp Decathlon'dan istediğiniz urunu hemen sipariş verebilirsiniz.
www.decathlon.com.tr
27,5 Kron Xc 150 Hd Bisiklet Fiyatı - Taksit Secenekleri 27,5 Kron Xc 150 Hd Bisiklet en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Arama Sonucları | Decathlon Aradığınız kelimeye ait tum sonucları bu sayfadan oğrenebilir, urunlerin detaylarına goz atıp Decathlon'dan istediğiniz urunu hemen sipariş verebilirsiniz.
www.decathlon.com.tr
Rockrider ST 520 almayı duşunuyorum ama karar veremedim. Evimin yakınında decathlon var ve oradan almak bana daha mantıklı geliyor. İki bisikletinde hem iyi hem kotu yorumları var. Birisi cok rahat ve sağlam derken birisi 1 hafta da kırıldı diyor. Acıkcası karar vermedim. Oneriniz varsa yazarsanız sevinirim.