Merhaba arkadaşlar. Bisikleti alalı on gun oldu. Alırken maşada kilit kısmında acık kapalı olan yerde mandal one baktığında kırmızı sağa baktığın yeşil yani kırmızı iken kilitli yeşil iken acık olması gerekiyordu. Fakat oyle değildi orada bir kac şey yaptı eleman duzeldi normal halini aldı. Daha sonra 9 gun kullandım ve yine aynı sorunu yaşadım. Geri goturdum orada başka bir tane aynı modelden vardı baktılar gercekten de benim bisikletimin maşası sorunluydu. Garantiye fabrikaya gondereceklerini soylediler maşayı. Rapor dolduruyorlarmış gondermeden fabrika hatası yazacaklarmış fakat fabrika bunu incelemeye alacakmış ve kullanıcı hatası derlerse bir şey yapmadan geri gonderiyorlarmış. Kullanıcı hatası değil aldığım yerde bunu biliyor ilk alırken de aynı sorun olduğu icin. Eğer fabrika buna kullanıcı hatası deyip değiştirmez ise maşayı sıfır gondermez ise ne yapacağım? İzleyeceğim yol ne olmalı? Ben bisikleti arka koltuğa yatırıp Manisa'ya fabrikaya basıp gitmeyi duşunuyorum acıkcası. Var mı bilgisi, tecrubesi olan boyle konular hakkında acaba?
Fotoğraflar bakabilirsiniz. Normalde one bakarken kırmızı renkte ve kilitli olması gerekiyor evet kilitleniyor ama renk yanlış. İşin garibi tam sağa doğru kalmıyor bu şekilde ortada kalıyor ikinci fotoğrafta goruyorsunuz bu şekilde maşa acık oluyor ve daha da garibi elinizde tam sağa şekilde tutarsanız maşa yeniden kitleniyor