Evet başlıkta gorduğunuz gibi bir sıkıntım var
Şimdi diyeceksiniz ki "bu yaşta bisiklet surmeyi bilmeyen mi var?". Evet maalesef. Sebebi de ben kucukken ailemin işlerinden dolayı 4 tekerlekli bisikletten inip, 2 tekerlekli bisiklete binecek bir mahalle hayatım falan olmadı. Hatta 4 tekerli bisikletimi bile evin icinde surerdim. Sonrasında ben de hep cekingen kaldım. Son 2 yıldır bisiklet surmek icin can atıyorum acıkcası. Nereden başlayayım ben bu olaya bilemiyorum. Bazen akıl diyor al bir sıfır bisiklet paraya kıy gitsin. Ama sonra vazgeciyorum biraz daha bekleyeyim diyorum. Bu sıralar yine bakınmaya başladım yazın calışırken cok işime yarar diye duşundum ama daha oğrenemedim bile Hatta işin kotu tarafı hala bir mahallede oturmuyoruz. Şehrin tam gobeği, en kalabalık yerindeyiz.

Ne yapmalıyım sizce? Bu durumda nerede nasıl oğrenebilirim? Bir de paraya kıyıp sıfır bisiklet mi alayım yoksa ikinci el bulmayı mı bekleyeyim?

Bu arada sıfır konusu şu yuzden dikkatimi cekiyor: Boyum 1.90 ve 86 kiloyum. Anlayacağınız ikinci elde bisiklet bulmak cok zor benim icin Eğer sıfır icin oneriniz olursa da butcem 0-1400 TL arası.

Buraya kadar sabırla okuduğunuz icin teşekkurler.