Bulunduğum yerde bisiklet surmekten ve bisiklet surerken surekli ilcemdeki insanlık namına hicbir şeyi olmayan "koylu" tarzı insanlardan laf duymaktan bıktım. Ornek olarak yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum. Saat 21-22:00 civarı fotoğraf olarak paylaştığım yerde bisikletim ile yolun boş olmasını ve araclara kırmızı ışık yanmasını fırsat bilip karşıdan karşıya gecmeye calışıyordum.
Uzaktan bir araba geldi iyice yavaşladı. Ben yolun yarısında tam karşıya gececekken kendisine aniden sarı yanması ile beraber uzerime surmeye başladı. Ben de cok da yuksek olmayan bir ses tonuyla "napiyon ya napiyon ya" dedikten sonra erkek oğlu erkeğimiz acık olan camından ne oldu y**** yav*** gibi hakaretler savurduktan sonra gaza bastı ve gitti. Ben gercekten bunaldım artık. Yolda sursek suc, kaldırımda sursek suc, yaya gecidini kullansak suc anlamadım nerede sureceğimizi. İnsan gibi davransak kendini bilmez birkac insan yuzunun tadımız kacıyor. Artık bisikletimi satma raddesine geldim. Sizce haklı mıyım?
Dosya Ekleri IMG_20230719_224344.jpg 92,1 KB · Goruntuleme: 72