Merhaba, 2.5 yıl once aldığım Volta Vsm'de bazı problemler var, sizlerden oneri bekliyorum.
1-) Arka fren az tutuyor. Sanırım balatası bitti, fren yapınca oyle boyle ses cıkartmıyor, herkes bana bakıyor o derece . Kendi sitesinde arka fren balatası 125 TL. Sizce uygun mu başka nereden temin edebilirim?
2-) Herkes bundan muzdarip ama aldığım ilk gunden beridir on fren tutmuyor, hazır arka fren balatası alacakken on fren balatası da alırsam, on fren iyi tutar mı yoksa bu kronik bir sıkıntı mı?
3-) Kornaya bastığım yer kırıldı, kablosu yani bağlantı yeri duruyor. Bunu kendim nasıl halledebilirim? Kendi sitesinde 75 TL sizce uygun mu?
4-) Arka lastikte ya patlak ya da delikler var hava şişirince 1 gun sonra sonuyor. Buna yama yapılıyor mu? (lastiğin dış yuzeyi sağlam). Yoksa yeni lastik mi alınması gerekiyor. Eğer alınması gerekiyorsa kendi sitesinde 580 TL, başka bir yerde uyguna kaliteli varsa ne alabilirim? (lastik 2.50-16 dubleks) veya şambiyel yapmam sağlıklı olur mu?
Evet sorunlardan bahsettim, bisiklet işinden anlayan varsa etiketlerseniz sevinirim.
Not: Arka teker sokumunun videosu Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et
bu lakin balata değişimini nasıl yapılacağının videosu yok. Bunu nasıl halledeceğim ?