Arkadaşlar oncelikle hepinize yine iyi sosyaller.
Sorum size bayağı sacma gelebilir, ozellikle bu konuda master yapmış kişilere. Neyse ben sorayım, soruma cevap verecek birileri illa ki cıkar.
Bisiklet konusunda yeniyim hatta baya yeniyim, yani sadece 11 yıl once 1. sınıfa giderken dedemin hediye ettiği, şu an kardeşimin bile dizlerinin sığmadığı kucucuk bir bisiklet kullandım sadece. Ama 2 tekerde kullanmayı zamanında o bisikletle oğrendiğim icin binme konusunda rahatım, sorumu daha cok bisiklet turleri hakkında bilgi edinmek ve hangi bisikletin bana daha uygun olacağını oğrenmek icin soruyorum.
Yakın zamanda alacağımdan ve internette de bir suru detay gorduğumden (kısaca beynim yandığından) size danışmak istedim, daha sade cevaplar gelir umarım.
Bisikleti aldıktan sonra yazları koyde kullanacağımdan (koy de Trabzon şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta bir koy olduğundan biraz dağlık ve tepe bir yer olduğundan) vitesli olması duşuncesindeyim şimdilik. Ki bizim yokuşlara da anca vitesli gider diye duşunuyorum. Onun dışında İstanbul'da da yer ve vakit bulduğum zamanlarda kullanacağım. (En fazla ilceler arası seyahat icin.)
Bu arada oyle cok profesyonel olmasına da gerek yok, ozellikleri orta seviye bir bisiklet nasıl olur onun hakkında bilgi verseniz yeter yani, marka da onerirseniz fena olmaz.