Arkadaş bu mazot, benzin fiyatları neden ucuyor? Neden kimse onune set koymuyor? Yav ağustos ayında 210 TL'ye dolan 40 litrelik depom tam 456 TL'ye doldu yazık değil mi bu millete? Daha asgari ucretin zamlı halini almadık habire kırbacı vuruyorsunuz bu milletin sırtına yazık değil mi? Yeni maaşlarımı alsaydık da yapacaksanız ondan sonra yapsaydınız ya zammınızı?
Ondan sonra dolmuş fiyatları toplu ulaşım fiyatları cok arttı diye lak lak etmeyi bilir ama bu millet sosyal medyada. Şuan pandemiden oncesine kıyasla kişi başı 3 TL alan dolmuşcu esnafı 5.25 TL almasına rağmen o 3 TL aldığı gunlerdeki kÂrını goremiyor. Yedek parca sanayi masrafları almış başını gitmiş, mazot fiyatlarına neredeyse her gun zam geliyor, tamam anladık bu insanları sevmiyorsunuz onların hayrına kolay kolay iş yapmazsınız da ya arkadaş hic mi utanmanız yok kimse sesini cıkarmıyor diye fireni boşalmış kamyon gibi surekli zam zam zam zam bıktık ya bıktık!
Dolar deseniz 18'den duştu 10'lara kadar şimdi tekrar 14 u gordu gorecek, e hani o kadar vaatler verdiniz bu muydu? 10 gunluk muydu sizin ekonomiyi duzeltme planlarınız? Yav evleneceğim duğun yapacağım, gecen sene arkadaşımın evlenirken aldığı camaşır makinesi buz dolabının aynısı bu sene 9.000 TL zamlı, millette altın alacak cep kalmamış kim gelse ne takacak? Yazıklar olsun diyorum, toz zerresi kadar bir insanım ama memleketin ekonomisini bu hale getirenlere yazıklar olsun diyorum.
Bari memleket diyelim ki ekonomik kurtuluş savaşı veriyor e o halde bu savaşı kime karşı veriyoruz bir acıklayın ya tek tek duşmanımızı tanıyalım silahını bilelim. Ecevit'in onune yazar kasa atan gereksizler nerde hani? Polis anında kapılarında biter diye kimse bu olaylara gıkını cıkaramıyor ama milletin kemiğine dokunmaya başladığını duşunuyorum. Şimdi kimse gelip burada dıj guccler yeğenn demesin terbiyemizi bozmayalım.