Evet arkadaşlar bugun de guzide ulkemde canı sıkılanın ceza yazabildiği bir yer olduğunu anladığım saatlerdeyim...

Sol şeritte normal hız sınırları icinde devam ederken zeki bir abimiz onumdeyken sol şerit akmadığı icin orta şeride gecti. Orta şerit daha cok yavaşladığı icin aracım onun aracının yarısına falan geldi. Onumdeki aracla sadece takip mesafem olduğu halde aynasına bakmadan hatta sinyal dahi vermeden girmeye calıştı. Ben ise istifimi bozmadan devam ettim. Beni gormediği icin de aynalar değmeye yakın fark etti. Olay bu.

O gun de annemi sınava goturuyordum. Sonraki ışıklarda da cam acıp bana laf attı "sen beni oldurmeye mi calışıyorsun" falan dedi. Annem yanımda olmasa yapacağımı biliyordum fakat pek bir şey diyemedim. Bana "sen sol şeridi ihlal etmenin cezası ne biliyo musun" gibi laflar soylemeye başladı. Sonuc nisan ayında yaşanan "sol şeridi ihlal"den dolayı 1000₺ cezam bugun gelmiş oldu.

Kurallar cercevesinde bile araba surerken sırf birine frene basıp yol vermediğim icin daha doğrusu bi yerleri yandığı icin ceza yediysem ne yapabilirim?