Bu yazımda yakın zamanda tanıtılan 2023 CVO Street Glide hakkında bazı bilgiler vereceğim.
Luks segment tourıng motosikletler arasında coğu motosiklet surucusunun hayallerini susleyen Street Glide'ın en yeni versiyonu.
Harley suruculerinin buyuk bir coğunluğu daha geleneksel klasikleşmiş Harley-Davidson tasarımlarından hoşlanırlar. Fakat bu yeni seride Harley'in geleneksel tasarımından hatrı sayılır derecede uzaklaşılmış. Acıkcası bu radikal sayılabilecek değişim benim de pek hoşuma gitmedi. Lakin dijitalleşen ve değişen gunumuz Dunya'sında boyle değişimlere acık olmamız gerekir.
Peki nedir bu başlıca değişiklikler?
- Motosiklette eskisinden cok daha buyuk 12.3 inc boyutunda Skylıne OS işletim sistemine sahip bir dokunmatik panel kullanılmış. Hız gostergesi vb. şeyler artık tamamen bunun icinde. Eski versiyonlarda daha kucuk bir ekran vardı. Ve gostergeler analogtu. Ben eskisinden yanayım.
Ayrıca bu ekranın car play ve navigasyon gibi ozellikleri de var.
- Ayrıca eski nesilllere nazaran değişen diğer birşey ise far tasarımı. Acıkcası far tasarımını beğendim.
Genel olarak değişimler bu şekilde.
Motosikletin ekran gibi eğlence sistemlerinden bahsetmişken diğer bir eğlence sistemi olan hoparlorlerinden bahsetmesek olmaz.
CVO Street Glide tam 4 adet Rockford Fosgate marka hoparlorlere sahip, sesi tatmin edici.
Peki bu ayıyı besleyen motor ne kadar guc uretiyor?
Standart olarak 121 Cİ motora sahip, 115 beygir guc uretiyor. 1.977cc hacime sahip, 6 vitesli.
Motosikletlerde hızlanmak kadar onemli bir şey daha vardır: Durmak. CVO Street Glide bu yuzden 4 pistonlu Brembo marka kaliperlere sahip.
Guvenlik donanımları:
ABS
ELEKTRONİK BAĞLANTILI FRENLEME
CEKİŞ KONTROL SİSTEMİ
SURUKLEME TORKU KAYMA KONTROL SİSTEMİ
ARAC TUTMA KONTROLU
LASTİK BASINCI İZLEME SİSTEMİ
İYİLEŞTİRİLMİŞ VİRAJ ALMA OZELLİKLİ KİLİTLENME ONLEYİCİ FREN SİSTEMİ
İYİLEŞTİRİLMİŞ VİRAJ ALMA OZELLİKLİ ELEKTRONİK BAĞLANTILI FRENLEME
İYİLEŞTİRİLMİŞ VİRAJ ALMA OZELLİKLİ CEKİŞ KONTROL SİSTEMİ
VİRAJ ALMA OZELLİKLİ SURUKLEME TORKU KAYMA KONTROL SİSTEMİ
Ağırlık: 380 Kilogram
Renk secenekleri:
Dark Platinum/ Pinstripe ( Ucretsiz )
Whiskey Neat/ Raven Metalik + 9.900 Euro ekler = Guncel kur ile tam 284.000₺ sadece ek renk icin.
Başlangıc Fiyatı: 66.200 Euro, guncel kur ile tam 1.900.000₺ den başlıyor, ek renk seceneği ile fiyatı 2 milyon TL'yi aşıyor.
Peki siz motosikleti beğendiniz mi? @Recep Baltaş @yener999 @Jira
Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et
2023 CVO Street Glide Motosiklet H-D 2023 CVO Street Glide, fabrikada ozel yapım touring stilinin zirvesidir. Birinci sınıf boyaya ve Milwaukee-Eight® 117 V-Twin motora sahip nefes kesen bu modeli satın alın.
www.harley-davidson.com