Bildiğiniz uzere Turkiye trafiğinde binlerce okuz var ve ister istemez onlara katlanmak zorunda kalıyoruz. Dun motosikletimle ikinci kazamı yaptım, tamamen ofkem ve hırsım yuzunden oldu. Ozetleyecek olursam; Gunun başında sinir yukum birikmeye başladı. Apartman otoparkımızın onune kaldırıma kadar giren bir hanzo yuzunden dakikalarca debelenerek motosikleti duvarlara surte surte insanların girip cıktığı kapıdan cıkarmak zorunda kaldım, ardından ters yonden gelen iki otomobilin bana selektor yapıp canıma kast etmesi, ardından park halinde duran aracın aynasına bile bakmadan onume atlaması. Surekli başıma gelir boyle şeyler fakat ust uste bu kadar sacmalığa gercekten cok sinirlenmiş olsam gerek.

Bunların ustunden cok zaman gecmeden kendi yolumda giderken bir baktım ki ilerde 4-5 tane yaşlı erkek yolun ortasında muhabbet ediyor fakat problem şu ki işlek bir dort yol orası ve bana yeşil yanıyor. Ust uste kornaya basmama rağmen halen rahatlıkla muhabbetlerine devam ettiklerini gordum, o an sanırım ofkemin en son noktasına gelmiş olmalıyım gozum sinirden karardı ve dumduz onumde duran iki arabanın arasına daldım. Ofkemi kontrol edemezsem motosikletimi satıp tamamen trafiğe cıkmayacağım bundan sonra, bunun icin bir onerisi olan yazarsa sevinirim.