Herkese merhaba arkadaşlar.
Size kısaca birkac sorum var. Evim gittiğim okula uzak olduğu ve minibusler ile ulaşımım zor olduğu icin A1 ehliyet ve ehliyete uygun motor almaya karar verdim. Motorun sıfır olmasını istiyorum. Sıfır oneri verirseniz daha iyi olur. Butcem 15-16 bin lira civarı. Lutfen CBR 125 demeyin, ben de almak istiyorum ama yaşadığım yerde sadece 3 tane ilan var ve bunlar 2005-2012-2014 yılına ait motorlar ve 30-40 bin kilometre yapmış motorlar. Bu motorlara 15 bin lira istiyorlar, bana da cazip gelmiyor.
Aklımda 3 tane model var. Arkadaşlar, bir de vereceğiniz onerilerdeki motorların şekli de onemli benim icin, şekile cok takılıyorum. Aklımda 3 adet motor var. 1. Mondial 125 Drift l. 2. RKS RNX, aslında bu motor cok guzel ama kucuk diyorlar, gercekten kucuk mu? Boyum 181, cok kucuk olur mu? 3. Benelli 125S bu motor tam bana uygun motor ve tasarımı da cok guzel bence. Ama internetten sorguladığım da RKS, Kuba ve Benelli motorların aynı yerde satıldığını gordum. Yaşadığım şehirde Kuba ve RKS satış bayileri bulunmakta, acaba bu bayiler de Benelli motorlar satıyorlar mıdır? Eğer satmıyorlar veya ellerinde yok ise sipariş verebilirler mi?
Şimdiden cok teşekkurler.