Resmen kafayı bana taktı.Soru cozuyorum parmak kaldırıyorum bana soz hakkı vermiyor.Bugun 2 ders vardı hic birinde bana soz hakkı vermedi mesela.Ayrıca bugun kulup secimleri oldu.Fotoğraf cekmeyi sevdiğim icin gezi tanıtma ve fotoğrafcılık klubune girmek istedim.(Cep telefonu ile fotoğraf cekmeyi cok severim ozellikle.Kompakt makinemde var fakat cep telefonu ile anı yakalayabiliyorum ) İlk 2 dakika parmağım havada olmasına rağmen beni gormemezlikten geldi.Daha sonra parmak kaldıran 4 kişiyi secti.Sırf yazmamak icin uğraştı.Derste ingilizce konuşmak yasak.Millet hocayla muhabbet ediyor,ben "Lavaboya gidebilir miyim?" dediğim zaman ingilizce konuş diyor.2 ders boyunca ingilizceyi cekemiyorum.Sadece bu değil ki.Davranışları,bakışları bile farklı.Anlatamıyorum şimdi tabi hissedebiliyorum.Dayanacak gucum yok.Sırf bu ders yuzunden intihar etmeyi duşunuyorum.Yaşama sevincim kalmadı artık.Okul yonetiminden kim ile konuşsam tabi ki oğretmenin yanında olacaktır.Kac senelik oğretmen sonucta.Okulda adım cıkar dahada garezlenir bana karşı.Yemin ediyorum intihar edicem artık.Cok buyuk baskı hissediyorum