2007 Honda Civic FD6 aracıma linkteki Bluetooth adaptorunu aldım, aracın orijinalini bozmamak ve para harcamamak adına orijinal teyp ile kullanmak istediğim icin ekranlı teyp almadım(ama yol oraya gidiyor). Boyle bir Bluetooth adaptoru olduğunu gordum. CD caların fişini cekip adaptorun fişini takıyorsunuz, cakmaklıktan da elektrik alıyorsunuz, misler gibi calışıyor.
Benim sorunum ise, muziği teyp uzerinden yonetememek. Her seferinde telefondan mudahale etmeniz gerekiyor veya ozel bir calma listesi yapmanız gerekiyor. Bunu yapmakta arac kullanırken oldukca tehlikeli, mecburen bu şekilde cok dikkatli bicimde değiştirsem de kesinlikle bu şekilde değiştirmek istemiyorum, teyp uzerinden kontrol edilmesi benim icin kafi. Sizce bunun icin ne yapabilirim?

Honda Civic Crv Accord Bluetooth Aux Adaptoru Sku44 N11.660 Fiyatları ve Ozellikleri Honda Civic Crv Accord Bluetooth Aux Adaptoru Sku44 N11.660 en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com

Shuguo2110 diye geciyor adaptor.

Eğer bunu duzeltemiyorsak da telefon uzerinden telefona bakmadan kolaylıkla değiştirebileceğim bir yontem var mı?

Teşekkurler.