Palio aracımda Pioneer 3350ub teyp on solda 13 cm universal marka 100W 40 rms yazan şeffaf kablo ile bağlı bir hoparlor sağ onde 16 cm cadance XS652 marka 250W 40 rms yazan bir hoparlor var ikisinin de yuvası 16 cm. Arka suspansiyon uzerinde iki tane aynı marka model JVC 230W 40 rms yazan şeffaf kablo ile bağlı bir hoparlor var. Sanayiye arabamı kapı tamiri icin goturmeden once şofor olarak sesten memnundum. Genelde Cadance marka olanın sesini duyuyordum ve bastan da sesten de memnundum. Hatta komple Cadance koymayı duşundum arabaya. Sanayide usta hoparloru belli duşurmuş arkadaki kablo bağlanan yerin metalini hoparlore kaynak yapmışlar ustundeki şeffaf kabloyu atıp normal elektrik kablosunu lehimlemişler. Şimdi ses bir garip geliyor. Arka koltuğa oturdum JVC olanlar da garip ses veriyor. Uc hoparlor de ses duzgun cızırdama yok ama boğuk. Onde yine nispeten dinlenebilir ses var ama arka rezalet. Ayrıca soldaki Universal hoparlorun on yuzunde iki tane tel var biri kopuk ama ses yine de cıkıyor lakin az cıkıyor. Kulağımı yaklaştırmadan elimi koymadan anlamıyorum. Tweeter dedikleri ufaklık da calışmıyor. Ailemle Doğu Karadeniz ve Gurcistan turu yapıp kamp yapacağız. Butcem oraya gidiyor. Ses sistemi icin en fazla 1000 TL cıkabilirim. On iki hoparloru duzeltsem durum duzelir mi, ne yapmalıyım?
Hoparlor alacaksam ne almalıyım?

Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı bu konuda?