Merhaba,
2005 Model Volkswagen Caddy 1.9 TDI Kombi icin aradığım ve tavsiyeye ihtiyac duyduğum parcalar;
Arac ici navigasyon Muzik calar (USB girişi olursa super olur.) On-Arka kamera Park Sensoru
Araba'yı babamda kullanmakta ve navigasyon olarak telefonu pek kullanamıyor, kullanımı basit ekranı en az orta buyuklukte olan bir cihaz arıyorum. Muzik calar olarak internette uyumlu cihaz bulamadım, yerine tam uyacak bir cihaz olursa şu anki aracta takılı olan medya cihazını cıkartmayı duşunebilirim. On ve arka kamera icin araştırma yaptığımda 70mai 1s D06 Arac İci Kamera ve 360 G300 1296p Arac İci Kamera urunlerini buldum. Fiyatlar indirim ile yarıya duşmekte. Bu urunlerden birinden iki adet alıp on ve arka olacak şekilde takmak mantıklı mıdır? Başka cihaz oneriniz var mıdır? Park sensoru olarak on ve arka olacak şekilde arıyorum, goruntu verecek şekilde olmasına gerek yok ancak olursa guzel olur. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkurler.
Butce olarak acıkcası aklımda pek bir fiyat yok. El mecbur bu urunleri alacağım, şu an icin en fazla 1500-2000 +10% Turk lirası verebilirim.