Duşuncem bu şekilde. Aslında şunu kast ediyorum Audi, Mercedes ve BMW ile kıyas yapılacak bir araba değil bence. Ben bu dediğimi ise şuna dayanarak soyluyorum Audi gecmiş zamanlarda BMW Mercedes kalitesinde araba uretemiyordu. Orneğin BMW 5 serisi(E34-E39) uretmiş Mercedes ise e serisini uretmiş(W124-W210) Audi de Audi 100 uretmiş. Otomobil sektorunden anlayanlar bilir Audi 100'un nasıl diğer iki dev firmaların arabasından geride olduğunu. Zaten VW kopyası Audi'nin o donemki arabalari orneğin Audi 100 SW ve Audi 100 sedan B4 VW Passat ile aynı ufak değişiklikleri var sadece. Motor desen TDI motor direk VW bazı arkadaşlar Quatro diyecek o da VW teknolojisi direk 4 Motion dediğimiz şey. Ozgunluk yok s-tronic desen DSG ile ayni. VW, 60'lı yıllarda Audi'yi almasaydı Audi batacakti zaten de neyse. Dediğim şeyleri toparlayacak olursam Audi dediğimiz firma VW'den ibaret ve gunumuzde de bu şekilde işliyor Mercedes-Benz ve BMW gibi saygın, yıllarını otomobil sektorune gommuş firmalar bence Audi gibi bir otomobil firması ile kıyaslamak cok yanlış. Bu dediklerime katılmayacak fanboy cok var bu yazı cok fazla beğenmedim tepkisi de alacak ama yapacak bir şey yok onun icin sadece arabalardan anlayan kişiler benim Audi ile ilgili duşuncelerime yorum yaparsa sevinirim iyi akşamlar iyi Sosyaller herkese.(W210 ve E39 makyajsız versiyonlarından soz ederek yazdım W124 ise 1. 1,5. ve 2. serileri dahil bir şekilde ki W124'te ilk seri uretim yılları sebebi ile konudan bağımsız ama olsun.)