Merhaba arkadaşlar, sizlere bir sorum olacak. Ben bugun babamla birlikte arabayla carşıya giderken kırmızı ışık yandı ve durduk. Babam kırmızı ışığa 3. vites ile geliyordu durduktan sonra vitesi tam 1. vitese alacaktı ki araba birden stop etti. Biz boyle yolun ortasında durduk kaldık. Babam arabayı calıştırmaya calıştı ama maalesef araba calışmamakta ısrar etti. Sonra biz cevredeki vatandaşların da yardımıyla arabayı yolun kenarına cektik. Bir kac defa vurdurmaya falan calıştık ama yine calışmadı. Babam tanıdığı bir motor tamircisine telefon etti. Yaklaşık 30 dk sonra tamirci geldi ama ne yazık ki arabanın durumundan bir şey anlayamadı. Aradan 1-2 saat gectikten sonra motor soğuduktan sonra babam son defa calıştırmak istedi ve bu kez araba calıştı. Biz zar zor evimize geldik ama bu durum benim kafama cok takıldı cunku babam arabanın 1 haftadır defalarca bu sorunu yaptığını soyledi. Şimdi sizlere soruyorum arkadaşlar. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor ? Biz neden boyle bir sorun yaşadık ? Lutfen yardım edin arkadaşlar. Şimdiden teşekkur ederim.
Araba = Peugeot Partner 2008 model 1.6 HDi 90 HP.