Merhaba arkadaşlar 10 gun once bu aracı aldım motorunda bir sorun yoktu 2 ustaya gosterdim almadan once. Aldığım gun suyu eksikti onu tamamladım tekrar bakmadım 10 gunde biteceğini duşunmediğimden. Koye gidiyordum hararet yapmaya başladı kenara cektim stop edip hararetin duşmesini bekledim. Hararet 100 e kadar cıkmıştı. Acemi olduğumdan sebebini bilemedim, telefonda cekmiyordu arayıp soramadım da kimseye. Hararet 90 a duşunce 150 mt kadar tekrar gittim hararet direkt en sona cıktı ve kenara cektim duracağım sıra arac gaz yemedi. Suyuna baktım hic kalmamıştı yoldan gecen birisi durdu su verdi sağ olsun doldurdum. Hararet 85 e duştu devam ettim ceşme vardı ceşmede fulledim su tankını. Sonra koye gittim tekrardan donuşte 50 km kadar yol yaptım eve 1 km kala hararet yine yukseldi 96-97 derece civarındayken eve geldim baktım tekrar suyu bitirmiş. Su tankını tekrar doldurdum calıştırdım arabayı kapağı acık bıraktım kaynamaya başlar gibi hava geliyordu. Arkadaşı aradım durumu anlattım ust kapak contasını yakmışsın %90 dedi ve yarın sabah gelip alıp bakacak.

Arkadaşlar durum bu sizce masrafım ne kadar olur tahminen ?
Ayrıca bir sorum da şu bu aracı aldıktan sonra bu sorunun olmasının sorumlusu ben miyimdir yani 1 hafta da bir su tankını bitirmesi a normal bir durum. Eğer ben isem ya da değilsem sebebiyle soylerseniz sevinirim.

Eksoz dumanına bakamadım eve geldiğimde gece olduğundan. Yağına baktık normaldi yani su karışmamıştı.

@RespawN kardeşim senle bu aracı konuşmuştuk, konuştuğum aracı alamadım aynısından farklı bir arac aldım. Belki sen anlarsın yine yardımcı olursan sevinirim.