Merhabalar,
İlk defa 3D yazıcı alacağım. Hız ve hassasiyet tabi ki onemli fakat ne kadar vermeliyim hangisini almalıyım konusunda şupheye duştum. Bircok model var. Benim butcem 5000 civarı. Aslında 3000-3500 ayırmıştım fakat modelden modele atladıkca arttırmaya karar verdim.
Benim incelediğim 3 model var.
Creality Ender 3 V2
Creality CR-6 SE
Creality CR-10S Pro V2
Sanırım CR modellerinin kurulumu daha kolay- daha hassas calışıyor. Kullanım aralarında yeniden ayar yapma gereksinimi daha az geldi.
Şimdi genellikle hobi amaclı ve oğluma oyuncak basma konusunda kullanacağım. Bu konuda hız benim icin gercekten onemli. Hangisinde daha başarılı olur bilemedim.
Hobi olarak kasa tasarımı yapıyorum. Ozellikle mini itx ve moduler kasa sistemlerini basabileceğim bir yazıcı olsun bari dedim sonradan. Yani 30x30 bir baskı yapabilsem mukemmel olur fakat zor gibi.
Bu bilgiler ışığında bunun hızı daha iyidir bariz daha kaliteli alırsın yada bu kadara gerek yok gibi yorumlarınız var mı?
Son olarak Creality Ender-3 s1 yeni cıkmış sanırım. Fiyat olarak on sipariş 6000TL fakat değer mi bilemedim. Ayrıca satın almak icin onereceğiniz bir yer var mı? Satış sonrası destek- yedek parca vs gibi ve garantisi var mı bu cihazların?