Merhabalar RTX 3060 Aorus Elite kullanmaktayım 3 fanlı ağır ve buyuk bir model olduğu icin ekran kartının uc kısmı eğiliyor bu durum rahatsız ettiği icin ekran kartı destek aparatı bakıyordum cok pahalılar bende onun yerine daha once de gorduğum icin.

Super kahraman Figur/Bust alıp destek olarak kullanmak istiyorum goruntu olarak da cok hoş olacağını duşunduğum icin. (resmi ekledim)

Fantastik & Sci-Fi Figurler - Bilim Kurgu Karakterleri - n11 Fantastik & Sci-Fi urunleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Fantastik & Sci-Fi ceşitleri ve ozellikleri icin hemen tıklayın.
urun.n11.com

Satıcıya istediğimiz boyutta basabilir misiniz diye sorduğumda. Evet, hatta internette gorduğunuz sectiğiniz bir modeli dahi yapabiliriz dedi. (ekran kartımın ve kasamın arasındaki boşluk tam 8cm 8cm yukseklikte bust yaptırtmak istiyorum)

Ama gorduğum kadari ile ilana bakarsanız boyamaları gercekten berbat duruyor demek istediğim o yuzden bildiğiniz veya daha once satın almış olduğunuz ve renk acısından memnun kaldığınız memnum kalacağım bir satıcı var mı? (maksimum 150TL'ye renkleri guzel olacak 8cm yuksekliğinde bir figur bastırmak istiyorum ama oncesinde sormak istedim)

Dosya Ekleri 1627402084598.png 668,9 KB · Goruntuleme: 29

1627402258587.png 624,4 KB · Goruntuleme: 27