Selam, bileniniz vardır loft bed diye bir dalga var. Şimdi ben şu an oturduğum daireden daha kucuk yatak odalı bir daireye taşınacağım icin tum mobilyalarımı satıp evi baştan aşağı yeniden doşeme kararı aldım. Ve kucuk yatak odamda kompakt olması acısından Loft Bed almaya karar verdim. Kısaca loft bed, alt tarafı masa, ustu yatak. Aslında bildiğimiz merdivenli ranza fakat altta yatak yerine bilgisayar masası var. Yatak odada cok yer kaplayacağından ikisini tek bir alana sığdırmak akıl karı bir iş olur diye duşunuyorum, İngiltere ve ABD IKEA'larında bol bol Loft Bed modeli bulunmasına rağmen Turkiye'de ki IKEA internet sitesinde tek bir Loft Bed modeli bulamadım. Turkiye'de bunu satan mobilyacılar vs. var mı? Veya herhangi bir şekilde bunu nereden temin edebilirim?
Arkadaşlar tamamdır, biraz daha araştırmam sonucu turkcesinin "Yavrulu Ranza" olduğunu buldum. Emeği gecen herkese teşekkurler.
Dosya Ekleri smastad-loft-bed-white-green-with-desk-with-4-drawers__0966734_pe809914_s5.jpg 38,2 KB · Goruntuleme: 25