Selam arkadaşlar. Evimdeki 140 cm genişlikteki koridora internet uzerinden barfiks demiri baktım ancak yapayların o genişliğe pek dayanamayacağını duşunuyorum. O yuzden demiri kendim alıp duvar arasına sabitlemek hem fiyat olarak hem de sağlamlık acısından daha mantıklı geliyor. Elimdeki demiri duvara sabitlemek icin aşağıdaki urunleri buldum ancak bunların ağırlığa ne kadar dayanacağından emin değilim. Daha sağlam bir urun onerisi ya da daha mantıklı bir cozum onerisi olan var mı? Teşekkurler.
Urunler:

Marka 50 Lik Cift Delikli Duvar Flanşı Aluminyum Kupeşte - Korkuluk Aksesuarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Marka 50 Lik Cift Delikli Duvar Flanşı Aluminyum Kupeşte - Korkuluk Aksesuarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com

50 Lik Delikli Yer Flanşı Dıştan Vidalı Eko | Kobibest 50 Lik Delikli Yer Flanşı Dıştan Vidalı Uygun Fiyatlarıyla Kobibest.com'da. Tıkla, Peşin Fiyatına Taksit İmkanıyla Satın Al, Karlı Cık!
www.kobibest.com

4 Adet Flanş Dolap Ici Klasik Askı Boru Flanşı Fiyatları ve Ozellikleri 4 Adet Flanş Dolap Ici Klasik Askı Boru Flanşı en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
www.n11.com