Aslında donen olan joyfulu almayı istiyordum da oğrendiğime gore mekanizması kilitlenmiyor imiş, pek duzgun oturuyor sayılmam tepinirim, ondan dolayı surekli sallanmamak icin enjoy modelini tercih edecek gibiyim. Masaustu bilgisayar icin alacağım iş yaparken filan sorun yaratacağını sanmıyorum, oyun kısmında Online FPS, rekabetci oyunlarını pek oynamam. Gamepadim var yatarak takılırım diye bakıyorum, ama ileride odama televizyon almak istediğimden koltuğun donmesini isterdim. Her seferinde kaldır dondur yerlerde cizilebilir. uzun lafın kısası aranızda ya donmeyeni ya da doneni olan var ise kullananlar memnun mu, donenlerde donme sallanma mekanizması cok mu hassas rahatsız ediyor mu?
Enjoy Uzanma Fonksiyonlu Televizyon Koltuğu Koltuk ve Kanepeler kategorisindeki Enjoy Uzanma Fonksiyonlu Televizyon Koltuğu urune goz atın | Koctaş
www.koctas.com.tr
Niron Yatak Niron Joyful Tv / Baba Koltuğu - Sallanan Donen Yatan Koltuk Fiyatı, Yorumları - Trendyol Niron Yatak Niron Joyful Tv / Baba Koltuğu - Sallanan Donen Yatan Koltuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com