Arkadaşlar PC icin kasamı guzelce sergileyebileceğim bir masa arayışındayım. İstediğim tip masayı size anlatacağım ve kafanızda canlanması acısından resim de bırakacağım. Butce: Bulabildiğiniz en uygun şeye okeyim, gelelim nasıl bir şey istediğime.
Bilgisayar kasamı onumdeki kullanacağım, monitorun tam arkasın 20-30 cm yukarı kısma konumlandırmak istiyorum. Yani kasam monitorun hemen arkasında ve yuksekte konumlanacak. Artı olarak masanın genişliği 120-140 Cm'den duşuk olmasın, eni 60Cm'den duşuk olmasın, mumkunse 70cm tercihimdir. 60 da olur, boyu da 72 cm civarları olsun cunku şu anki kullandığım masa 72cm. L şeklinde konumlandıracağım icin yukseklik farkı rahatsız edici olmasın istiyorum. Artı olarak monitor icin monitor standı kullandığım icinde arkadaki platform ile aralarında monitor standını etkilemeyecek duzeyde kucuk bir boşluk olmasını isterim.
Bu istediğim şeylere sahip veya yakın 'kasa detayını kesinlikle karşılaması gerek' masa onerilerinizi bekliyorum. Anlatmak istediğim yuksek alanı resim olarak paylaşacağım. (kasamın eni 26cm 30 cm diye alın bunu, kasamın yuksekliği net 60cm boyuda yine 60cm olarak alın.) Kasayı koymak istediğim yer resimlerde monitor koyulan kısım ve masanın ustunde bulunan raflar kısımlar.
Dosya Ekleri Screenshot_11.png 197,6 KB · Goruntuleme: 79
Screenshot_10.png 173 KB · Goruntuleme: 86
Screenshot_9.png 535,8 KB · Goruntuleme: 76
Screenshot_8.png 230,2 KB · Goruntuleme: 76
Screenshot_7.png 209,8 KB · Goruntuleme: 79