Arkadaşlar merhabalar. Birkac hafta icerisinde bir masa ve sandalye yenilemesi yapmayı duşunuyorum. Piyasada duzgun hazır masa bulamadım sağlam olsun istiyorum onlar da cok yuksek fiyatlı oluyor. Marangoza yaptırmak istiyorum daha onceden masa yaptırmış olan veya bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini yazmaktan hic cekinmesin, tum bilgilere ihtiyacım var.
Aşağıda istediğim masa hakkında biraz birşeyler anlatmaya calıştım gorseller aracılığı ile, sizce fiyat nasıl olur? Hangi malzemeden yaptırmalıyım, uzunluklar konusunda tavsiyesi olan var mı? Şuan kullandığım masayı ikinci elden almıştım ve acemiliğimden midir bilinmez hic yuksekliğine bakmamıştım masa yerden 85cm yuksekte ve hangi sandalyeyi koysam rahat edemiyorum birkac santim alcakta kaldığım icin.
Masanın konumunu kafanızda canlandırmanız amacıyla odayı da belirtmeye calıştım. Kapının olduğu taraf biraz dar kalmış ve masa odaya gore cok buyuk duruyor ama aldırmayın temsili goruntu bu.
Surprizbozan: Cizim
Forumdaki bir arkadaşın paylaştığı fotoğraf, Hemen hemen istediğim şey bunun L hali aslında. Ayakları da aynı şekilde X duşunuyorum..
Surprizbozan: Ornek