Cok heveslendim, guzel bir calışma masası tablası yaptırmayı/yapmayı planlıyorum. Once ceviz panel aradım ama bulması zor ve aşırı pahalı olduğu icin vazgectim, sonra kaplama baktım ama masam 2 metre olacak ve orta acıklık 1.5 metre olduğundan sarkma olacaktı, destek kullanmamak adına kesinlikle 3cm kalınlığında masif olması gerektiğini oğrendim. Ceviz'de alamayınca desenlerinden dolayı Cam almaya kalktım, bu seferde Cam ağacının yumuşak olması sorun oldu zira alacağım yer masa yapacağımı oğrenince uyarıp sert ağac olan Kayın ve Ceviz tavsiye etti. Şimdi ikisinden birini secmem gerekiyor.

Net olculer: 200x70x3
Kalite: AA, AB ya da AC kalite.

Kayın:
GittiGidiyor – Turkiye'nin Oncu Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha bircok kategoride milyonlarca urunun satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com

Kayın Ahşap Plaka - 1. Sınıf Masif Panel Fiyatları ve Ozellikleri Kayın Ahşap Plaka - 1. Sınıf Masif Panel en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com

Meşe:
GittiGidiyor – Turkiye'nin Oncu Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha bircok kategoride milyonlarca urunun satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com

Meşe Ahşap Plaka - 1. Sınıf Masif Panel Fiyatları ve Ozellikleri Meşe Ahşap Plaka - 1. Sınıf Masif Panel en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com

Boya olarak ise ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, kafamdan netleştirip alacağım yerle goruşup yaptırmak istiyorum aslında. Beklentilerim ceviz gibi koyu tonlarda olması, ağacın doğal dokusunu bozmaması ve damarlarını belli etmesi yani koruyucudan ziyade doğallık arıyorum. Masif icin o kadar uğraşıp kalın bir koruyucu ile ağacı oldurmek isteyeceğim son şey olur. Parlak olmasını da istemiyorum, masif ışık karışında guzel duruyor ancak ışığı yansıtınca tam bir uzuntu.

Aradığım şey tik yağı olabilir mi?

Birkac gorsel ile ornek:

Shengran on Instagram: "⬇️ Laser or Olivia Desk Pad? Which one do you like more? ⬇️ I have 2 of these Sushi Switch desk pads. One in the Olivia colorway that matches my Setup, and the second one has the Laser colorway, which doesn ’t really fit my Se Shengran shared a post on Instagram: "⬇️ Laser or Olivia Desk Pad? Which one do you like more? ⬇️ I have 2 of these Sushi Switch desk pads. One in the Olivia colorway that matches my Setup, and the second one has the Laser colorway, which doesn ’t really fit my Setup, but standalone, I honestly...
www.instagram.com