Kahramanmaraş Ozel Değirmen Anaokulu sevgi ilkesi temeline dayalı olarak cocuklarımızın bilişsel, duygusal, sosyal ve psikomotor gelişimlerine uygun eğitim vermektedir. Okul oncesi eğitim kurumların yalnızca bilgi aktaran ya da yalnızca cocukların bakımını sağlayan yerler olmadığını duşunuyor, cocuklarımızı araştırmaya ve yaratıcılığa yonlendirecek zevkli ve eğlenceli programlarla eğitimi sevdirmeyi planlıyoruz.

Amacımız, kendisine guvenen,sorumluluk duygusu kazanmış, doğayı ve kitapları seven, yaratıcı cevresiyle olumlu ilişkiler kurabilen, soru sorma alışkanlığını edinmiş, mutlu ve huzurlu cocuklar yetiştirmektir. Eğitim programlarımız bu amac doğrultusunda hazırlanmış olup,mesleğini seven,deneyimli ve konusunda uzman eğitmenlerimiz tarafından uygulanmaktadır. Okul oncesi cocuklarımızın gelişim aşamaları goz onunde tutularak,bu aşamaları sağlıklı bir bicimde tamamlayabilmeleri icin ceşitli konular aracılığıyla hazırlanan eğitim programımız ek aktivitelerle desteklenmiştir. Her ek aktivite kendi dalında uzman oğretmenlerce verilmektedir.

Cocuklar eğitim kurumumuzda doğum tarihleri olcu alınarak yaş gruplarına gore sınıflandırılmakta ancak bireysel farklılıkları nedeniyle de eğitimsel olarak tek tek ele alın maktadır. Gelişimsel tarama testleri ve bilgi envanterleriyle incelenen cocuklarımızın aileleri ile bu konuda periyodik olarak bilgilendirilmektedir. Eğitim programımızdaki temel ilkemiz “Etkin Oğrenme”ye sureklilik getirebilmektir.Cocuklarımızın teorik olarak eğitilmesine yaparak ve yaşayarak oğrenme ile katkıda bulunulmaktadır. Drama, deney, oyun, cevre gezileri gibi pratik bilgi sağlayan aktivitelere ağırlık verilmektedir.

Kahramanmaraş Ozel Değirmen Anaokulu
Kahramanmaraş Ozel Değirmen Anaokulu Merkez Onikişubat ilcesi Mimar Sinan Mahallesi‘nde Kadın Doğum ve Cocuk Hastanesi yanında iki yıl once acılmıştı. Ozel Değirmen Anaokulu, Kahramanmaraş anaokulları icinde eğitim kalitesi ile onplana cıktı. Kahramanmaraş devlet anaokulları kontenjanlarının kısıtlı olmasından dolayı, veliler cocuklarını ozel anaokullarına gondermek zorunda kalıyorlar. Ozel anaokulu arayan Kahramanmaraşlı velilerin en cok dikkat ettiği konu, şefkat dolu bir okul. Bunun yanında anaokulu fiyatlarına da dikkate den veliler bir dizi kriterin ardından cocukları icin anaokulunu seciyorlar.

Kahramanmaraş ozel anaokulu
Kahramanmaraş Onikişubat Ozel Değirmen Anaokulu, şehirdeki diğer anaokullarından birkac yonden ayrılıyor. Şehrin en kalabalık ilcesinin en merkezi konumunda kapalı 1000 metrekarelik alanda inşa edilmiş olan Kahramanmaraş Ozel Değirmen Anaokulu, bahcesi ve oyun alanlarıyla da velilerin ve cocukların ilgi odağı oluyor. Kahramanmaraş anaokulu arayışına girenlerin okulumuza gelerek eğitim ve şefkat yuvamızı yerinde gormelerini arzu ediyoruz.

https://degirmenanaokulu.k12.tr