Mercedes C200 arac icin CarPlay bağlantısı uzerinden bağlanan Android bir cihaza ihtiyacımız var. Ulkemizde cok alternatifi yok genelde yurt dışı cihazlar mevcut. Calışma mantığı şoyle kablo ile multimediaya bağlanıp CarPlay'e sahip bir telefon bağlanmış gibi bağlantı sağlıyor. İşletim sistemi Android olduğu icin YouTube, Netflix gibi uygulamalar yuklenerek aracın kendi orijinal multimedia sistemi uzerinden video vs. oynatması sağlanıyor.
AliExpress'te bir suru cihaz mevcut fakat performansları nasıldır bilemedim. Teknobiyotik'te de bir cihaz var fakat teknik ozellikleri hicbir yerde yazmıyor RAM, işlemci vs o sebeple sıcak bakamadım. Alternatif onerisi alabilir miyim?

Ottocast Play2Video Apple CarPlay, Android Auto, Netflix, Youtube All in One Kablosuz Arac Interface CA400 | Teknobiyotik Ottocast Play2Video Apple CarPlay, Android Auto, Netflix, Youtube All in One Kablosuz Arac Interface Android Auto, Apple CarPlay ve CA400 Android Sistemi 3'u 1 Arada Kablosuz Aktarım Modulu Kablosuz Android Auto, Apple CarPlay & CA400 Android Sistemi ile 3'u 1 Arada Ottocast CA400...
www.teknobiyotik.com