Evimizdeki 3. televizyonun hiremco uydu alıcısı 6. yılın ardından bozulduğu icin yeni uydu almaya karar verdik. Aslında babam 1200 TL kadar butceye bile cıkmayacaktı 500 TL bir uydu alıp gececekti fakat ben Mi Stick'i onerdim. Bir baktı hoşuna da gitti eğer kronik sorunu vs. yoksa alırız dedi. APK olarak bazı uygulamaların kurulabilmesi de ekstra bir artı
İlk başta Mi Stick'in 1080 ve 4K versiyonu arasındaki fark sadece cozunurluk sanmıştım ama 1 GB RAM farkı ve Android surumu farkı da varmış. 1080p ile arasında cok fiyat farkı olmadığı icin bunu almak daha mantıklı diye duşunuyorum.
Alınır mı? Bir kronik sorunu falan var mı? Normal TV kanalları izlerken hangi uygulamaları kullanmalıyım? Uzun kullanan arkadaşlar problem yaşadı mı?
Ozellikle internette kumandası hemen bozuldu, 1 yılın ardından problem yaşamaya başladım gibi bir ton şikayet okudum. Daha iyi bir alternatifiniz varsa 1300-1400 TL'yi gecmeyecek şekilde onerirseniz sevinirim.
Bu arada aralıksız maksimum 2-3 saat kullanılır gun boyu kullanılacak bir cihaz değil sadece mac olan gunler bir tık uzun kullanılabilir. Bu kullanım surelerinde fazla ısınma yapar mı?
Xiaomi Mi TV Stick 4K Ultra HD Dolby Chromecast Android TV Media Player Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xiaomi Mi TV Stick 4K Ultra HD Dolby Chromecast Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com