Merhaba arkadaşlar. Kulaklığım icin uzatma kablosu ve Type-C girişli telefonum icin bir USB donuşturucu arıyorum. İkisi icin maksimum toplam butcem 30TL-35TL. Ustune cıkamam. Aklımda birkac model var ama kararsızım. Sizce hangisini almalıyım? Bunlar dışında onerilerinizi bekliyorum. 3M olması benim icin daha iyi olur. Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey istiyorum.
Kulaklık icin:
HAMA HM.122314 3.5MM - 3.5MM SOKET STEREO 1S KABLO 3M- (SİYAH) fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da HAMA HM.122314 3.5MM - 3.5MM SOKET STEREO 1S KABLO 3M- (SİYAH) fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Slx-858 3.5mm Erkek Den 3.5 Dişi Uzatma Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Slx-858 3.5mm Erkek Den 3.5 Dişi Uzatma Ses Kablo 1.5m fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Goldmaster Cab-1242 aux bağlantı kablosu fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Goldmaster Cab-1242 aux bağlantı kablosu fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
HAMA 30448 2,5 m Ses Kablosu 30448 2,5 m Ses Kablosu fiyatı ve ozelliklerini incelemek icin hemen tıkla, sen de kazananlar kulubune katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Adaptor icin:
SL-TAOTG10 USB F to TYPE C OTG CEVİRİCİ fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da SL-TAOTG10 USB F to TYPE C OTG CEVİRİCİ fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Not: Kulaklığım mikrofonlu değil ve Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, Teknosa ve Media Markt gibi yerlerden alabilirim.
Edit: Şu an kulaklık uzatıcı icin en yakın gelen Media Markt'ta satılan kablo. Kargo ucreti odemeyeceğim. Yakınlarımdaki bir mağazada stok varmış. Gidip alacağım. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi?
Hama H-122321 Ses Kablosu Uzatıcı İncelemesi Oncelikle merhaba. Urunu bugun Media Markt'tan 50TL gibi bir fiyata satın aldım. Urune ihtiyac duymamın sebebi ise kulaklık kablomun kısa olması. 3 metre uzunluğuyla fazlasıyla yeterli geliyor. Kabloyu sonuna kadar uzattım ve test ettim. Herhangi bir ses kaybı, kalite kaybı yaşamadım. Cok işime...
www.technopat.net
Konu kilitlenebilir.